Velge Og Ta Vare På Smykker

Smykker er en flott gave å gi til en elsket eller en venn, og mange mennesker kjøper smykker hver dag. Men med så mange forskjellige alternativer tilgjengelig å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilket smykke som er av beste kvalitet, slik at du får det beste. Heldigvis er det måter å sjekke kvaliteten på, slik at du ikke trenger å bekymre deg.

Når du ønsker å investere i smykker som inneholder safirer, opaler eller rubiner sørge for at du forstår hva lab opprettet betyr. Lab opprettet edelstener dyrkes i et laboratorium ved hjelp av vitenskapelige midler. Smykker som du ser merket som lab opprettet som safir har aldri sett Naturen. Hvis du er ute etter naturlige edelstener, kan du betale en høyere pris og bruke betydelig tid på jakt etter en leverandør utenfor ditt lokale kjøpesenter.

Ikke bruk mye penger på å kjøpe billige kostymesmykker. Kostyme smykker selger i mer design og koster betydelig mindre enn fine smykker. Likevel, i løpet av noen måneder eller år, mister kostymesmykker sin farge som får billig metall til å vise seg gjennom under. Invester i en eller to stykker fine smykker som er sikker på å vare livet ut.

Når du kjøper en ring sørg for at du kjøper en ring i riktig størrelse. Det kan være vanskelig å finne ringer i halvstørrelser, men det er mulig. Ikke kjøp en størrelse opp og vurdere å ha det re-størrelse. Endre størrelse er ofte mye dyrere enn å kjøpe en annen sølv ring i din størrelse.

For å lage en slankere kroppssilhuett med smykker, velg stykker som dingler. Dangling stykker er umiddelbart iøynefallende, og vil skape en illusjon av et lengre, slankere utseende. Fokuser spesielt på området du vil slanke deg i. For et slankere ansikt, prøv dangling øredobber. Et langt halskjede med en dangling sjarm kan gjøre at den øvre halvdelen av kroppen din ser mye tynnere ut.

Ser på smykker du ønsker å kjøpe, bestemme hvor unikt du vil at det skal være. Hvis du har problemer med å finne et stykke som snakker til deg, prøv håndlaget. Håndlagde smykker er tilgjengelig i enhver form for stil og alternativer. Folk som vanligvis sliter med å finne noe de liker, vil elske det unike ved håndlagde juveler.

Unngå å la smykkene komme i kontakt med kjemikalier, slik som de som finnes i hårspray, lotion, parfyme og andre produkter. Noen kjemikalier kan flekken eller på annen måte skade edle metaller og steiner. Porøse steiner som perler, Opal eller turkis bør ikke være nedsenkes i vann for lang, heller, for å hindre skade.

Selv om det er lett å peke fingeren på metallene i smykkene dine og forårsake hudirritasjon, kan det være så enkelt som smykkene som trenger en god rengjøring. Siden bakterier og smuss kan bygge seg opp på smykkene dine og forårsake irritasjon, anbefales det å rengjøre varmt vann og skånsom såpe for å kvitte seg med irriterende stoffer og forhåpentligvis den dårlige reaksjonen også.

Som med de fleste ting, ønsker vi alle å få de beste tingene til den billigste prisen. Så neste gang du bestemmer deg for å kjøpe et stykke dyre smykker som gave til en elsket, kan du prøve å bruke disse tipsene slik at du kan sørge for at du får det beste tilbudet og kvaliteten for mengden penger du betalte.

Smykkeråd Alle Bør Vite