Trenger Du Smykker Kunnskap? Les Dette

Alle som noen gang har måttet navigere i det uendelige antallet gullsmeder og forhandlere, på jakt etter det perfekte smykket, kan fortelle deg hvor vanskelig det kan være. Spar deg bryet med å gjøre et uklokt kjøp ved å pusse opp disse tipsene for å handle smykker.

Når du bestemmer hva slags smykker å kjøpe for en kjær, er det viktig at det er noe som de vil elske lidenskapelig og elske for resten av livet. Dette er ikke noe du ønsker å bestemme fort. Hvis du gjør det, kan de sannsynligvis ikke like gaven din.

Se etter slitasje og skader i hvert stykke du kjøper. Å bruke penger på smykker kan være en verdig investering, men hvis varen du investerer i ikke er i god stand, vil du kaste bort pengene dine. Undersøk grundig hvert stykke for å være sikker på at investeringene dine virkelig er verdt pengene.

For best å beskytte investeringen du gjorde i smykker kjøp, ta vare på det. Ikke bruk den når du gjør noe som å rengjøre huset ditt. Hvis du gjør dette, kjemikaliene du utsetter smykker for kan skade edle metaller og steiner. Det er sannsynligvis verdt det øyeblikket det tar å fjerne den.

Hvis du lager dine egne øredobber, kan du gå til en sveisebutikk for å kjøpe aluminiumtråd. Du kan kjøpe ledningen der i en spole, som er langt billigere enn å kjøpe den i mindre mengder. Noen aluminiumtråd er også hypoallergen, noe som gjør den til det perfekte valget for personer med følsomme ører.

Bruk aldri løsninger eller kjemikalier på smaragder. Kjemikalier, spesielt ammoniakk, vil forringe smaragder til det punktet at de er ugjenkjennelige. Smaragder er spesielt porøse edelstener, så sørg for å ta godt vare når du rengjør og lagrer disse edelstenene. Hvis du ikke er forsiktig med disse, vil de raskt miste sin verdi.

Har klare planer for smykker du kjøper. Det er ingen mening i å bruke mye penger på brikker som du aldri vil ha på deg. Vurder bestemte antrekk og stiler når du gjør dine valg.

En måte å forhindre skade på smykker er å alltid være forsiktig med klær. Den beste måten å sikre at klær ikke skader smykker er å alltid legge aksent stykker etter å ha vært fullt kledd. På lignende måte, sørg for at smykker er alltid fjernet før noen artikler av klær.

Smykkene ser bra ut på deg, men den allergiske reaksjonen det forårsaker, gjør det ikke. Hvis dette er et problem du har møtt, kan det være lurt å prøve å bruke klar neglelakk. Dette gir en beskyttende barriere fra metallene som kan irritere huden din. Du legger bare et lag med polsk, på smykkerområdet som mest sannsynlig vil komme i direkte kontakt med huden din.

Nå som du har lært noen av de beste og lyseste tipsene for å finne det perfekte halskjedet, brosjen eller armbåndet, er du sikker på å ta mer informerte beslutninger angående ditt neste smykkekjøp. Dette rådet vil garantert hjelpe deg med å sette et smil på noens ansikt når du gir dem den perfekte gaven, selv om det er en gave til deg selv.

Smykkeråd Alle Bør Vite